2n EP - L'Assumpció

dilluns, 11 de maig del 2020

TASCA 11-15 MAIG



Hola famílies, 

Aquesta setmana hem intentat no mandar tanta tasca. Entenem que moltes famílies possiblement ja vos estau incorporant a la feina i que no disposareu del mateix temps que abans. Esperam que el volum s'adequi a cada un de vosaltres. Per aquelles famílies o nins que en voleu més, sempre teniu recursos extres al final d'aquest bloc.




Molt bona setmana a totes les famílies!!

MATES:

- llibre del tercer trimestre 2.3 : pàgina 122,123

-Vídeo "Començam la multiplicació":



Una vegada que hem vist el vídeo, llegiu aquests problemes que vos plantejo . L'heu de resoldre manipulativament i verbalment (com ho he fet al vídeo). Aquesta setmana basta que jugueu amb les multiplicacions per familiaritzar-nos.  Anau augmentant el nivell segons cada nin.(Pdf aquí) Enviau-me una foto practicant els problemes.

- Llibre pàgina 126-127.

-Jocs online d'Anaya: entrau a la pàgina d'Anaya educación (com la setmana passada)- Alumnat i famílies- usuari/contrasenya: "matrelcat2"-  matemàtiques mis recursos- banc de recursos- recursos per a cada unitat- tema 7: entrau a "relació la suma i la multiplicació" i "la multiplicació".


LLENGUA:

-Comprensió lectora, llibre 2.3 (3r trimestre): pàg 136-142.

-Llibre pàgina 143. Subratlla també els adjetius que hi trobis.


LENGUA:

-Adjetivos, libro 2.3 (3r trimestre) página 77.

-Ficha personajes de cuentos(Pdf aquí).

-Después de hacer la ficha de personajes, imagina que tu eres un personaje de un cuento y haz está ficha(Pdf aquí).

ENGLISH:

-Story of the unit: Anau a l'app del llibre i escoltau "Tidy up story! (Story). Després anau a l'activity book page 32, activity  2.

- Activity book page 34, activity 1.

-Seguiu practicant amb les flashcards i els jocs interactius de l'app https://www.quickmindsapps.es/#. Aquí hi trobareu també la cançó del tema i en podeu fer la versió Karaoke!!

C.NATURALS:

-La piràmide alimetària, Veure vídeos explicatius:




- Elaboració piràmide alimentària: una vegada vist els dos vídeos, estau a punt per fer la primera part de la vostra piràmide alimentària(Pdf aquí) .

Aquesta setmana no hi ha art. La feina d'art serà l'elaboració de la piràmide alimentària per això vos demanam que intenteu fer-ne una bona presentació.

QUI EN VOL MÉS?
- Activitat musical: 
Aquesta setmana vos propòs un poc de lectura rítmica amb la cançó “Over the rainbow” de la pel.lícula “El mago de Oz”. Pots picar el ritme amb les mansamb una altra part del cos  o agafar dos estris de cuina, com vulguis. Clica a l’enllaç.  aquí Si vols practicar un poc més el ritme de negra i corxeres, clica aquí.

Aquí podeu escoltar una coral infantil cantant la cançó. aquí
Si no heu vist la pel.lículala vos recoman. 



- Joc de càlcul mental: Vos adjunt el joc de la setmana passada per qui vulgui aprendre càlcul de manera divertida(Pdf aquí). També podeu seguir jugant al "Qui és qui". Recordau també l'aplicació d'Anaya  .

- Col.laborar amb les tasques de casa: aquesta setmana tal vegada hi ha alguns pares que comencen a fer feina i necessiten més que mai de la vostra ajuda. Què podeu fer per ajudar? Demanau als pares que vos amaguin un paper amb una responsabilitat a complir durant una setmana (fer llit, ordenar la nostra habitació, parar la taula, estendre la roba..). Cercau el paper mentre els pares vos van guiant. Es tracta de complir la responsabilitat durant aquella setmana.Segur que els pares ho agraeixen. Qui s'anima?
   


- Polígons arreu del món: Si anau a passejar, mirau per tots els costats i intentau trobar polígons i esbrinar quin tipus són. Veureu que n'estam envoltats!!
Una altra opció es crear polígons amb objectes de casa. Les palletes, macarrons.. van molt bé.

Una altra opció és fer polígons amb objectes que tengueu per casa: pals, palletes.......

Construir polígonos con palitos de polo | Actividades de figuras ...  Taller de poliedros regulares con gominolas - Infinito a la infinito

Qui s'anima!!

-Jocs interactius d'Anaya: qualsevols dels jocs del tema 7 o de temes passats vos poden ajudar a reforçar conceptes.


RECORDA COMPARTIR UNA FOTO AMB NOSALTRES QUAN FACIS ALGUNES DE LES ACTIVITATS EXTRES!!  ENS ENCANTAAA!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.