2n EP - L'Assumpció

dilluns, 18 de maig del 2020

SETMANA DEL 18-21 DE MAIG

Hola famílies i nins/es,

Com ha anat el cap de setmana? Esper que hagueu gaudit i aprofitat el màxim. Aquesta setmana torna a ser curteta. L'escola havia escollit el divendres dia 22 com a dia no lectiu i per tant, intentarem respectar-ho.


Esper que el volum de tasca s'estigui  adequant a totes les famílies. Ja sabeu que de ser possible vos recomanam que vagin fent un poc cada dia i no deixar-ho per al darrer moment. I millor també si van alternant les assignatures.

vos desitjam una molt bona setmana!!


MATES:

- Llibre pàgina 124-125 (fins el 999)


-Llibre pàgina 128 (ordre dels factors)- Veure vídeo:




-Llibre pàgina 129 (Taula de l'1). Veure vídeo:



Podem aprendre la taula cantant!! Mirau que divertit!!






- Seguim practicant els problemes de manera manipulativa. Aquesta setmana ja els podem escriure( Pdf aquí)




- Qui vulgui pot seguir practicant les activitats interactives d'Anaya educación  (Web del alumnado y familia- contrasenya/usuari: matrelcat2- matemáticas- ver mis recursos-banc de recursos- recursos per a cada unitat- unitat 7). Entrant de la mateixa manera que la setmana passada (tema 7 o anteriors).




LLENGUA:

-Contraris: llibre pàgina 145.

- Joc dels contraris(joc aquí)

-llibre pàgina 150 . Llegeix la noticia atentament. Cerca les preguntes que et diu (què ha passat?, on ha passat? què recomanen? quan ha passat?) i contesta-les en el llibre (on hi ha les línies). No heu de fer el que vos diu l'activitat 13. Basta contestar a les preguntes.

-Escriu una notícia: Ara que veus com s'escriu una noticia, et toca fer-ne una. Et convertiràs en periodista del diari de Binissalem. Pots escriure una notícia real, una inventada o fins i tot una boja.  Entre tots publicarem el nostre diari de notícies. Ànims! ( Pdf aquí)



LENGUA:

- Inventa una historieta: libro página 81. Cada dibujo corresponde a un línea diferente. Recuerda empezar en mayúscula y terminar con un punto.

C.NATURALS (Projecte):

-Acabam la piràmide alimentària(Pdf aquí).




ENGLISH AND ART:

- Draw your bedroom and describe it (Pdf here)

Do you want to learn to draw a bedroom?




-Podeu seguir practicant amb les flashcards o amb els jocs de la pàgina interacctiva de l'App: https://www.quickmindsapps.es/

SOCIALS I MÚSICA: 
Aquesta setmana vos propòs escoltar i cantar la cançó de  "Els planetes"
Llavors, mirau aquest vídeo sobre "El Sistema Solar"
feis les activitats de la pàg. 84 i 85 del llibre. 

També podeu practicar amb les activitats interactives sobre el sistema solar de “anayaeducación entrant com ja sabeuusuari i contrassenya: matrelcat2 – mis recursos – recursos per a cada unitat - unitat 5 – el sistema solar.
Basta m’envieu foto de les pàgines del llibre  


QUI EN VOL MÉS?

-Transformam figures (llibre mates pàgina 133). Vos proposo aquest repte entretingut. Ho podeu fer de manera manipulativa amb escuradents.


- Quan ereu més petits vos encantava escoltar la història de "Goldilocks". Aquí la teniu un cop més. Ens va molt bé amb el tema actual d'anglès.Si voleu en podeu fer un dibuix del conte.


- Spring scavenger hunt: Es tracta de trobar tots els elements de primavera de la llista d'abaix. Podeu fer una creu cada vegada que en trobeu una. Qui ho conseguirà? Si t'animes, envia una foto amb alguna de les proves aconseguides!! Jo ja l'he feta!

Let's start the weekend with a... - The Goddard School | Facebook

- Vídeo endevinalles de fruites i verdures (projecte Contra el virus, menjar saludable). A veure si les endevinau totes!! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.