2n EP - L'Assumpció

dilluns, 20 d’abril del 2020

TASCA SETMANA 20 -24 D'ABRIL

Hola nins i nines de 2n, 
Com estau tots? Esper que tots hagueu passat unes bones vacances de Pasqua a casa. Segur que heu tengut temps de fer crespells, panades, robiols, de fer jocs, de mirar pel.lícules, de no fer res......

Ahh, per cert, Com han anat els reptes solidaris? Algú ha aconseguit els 10 reptes? Sí és així, fes-ho saber que hi ha una sorpresa esperant!! Pensareu a enviar-me tots una foto amb algun dels reptes aconseguits i una paraula del que significa per voltros solidaritat?  

Bé després de vacances ens  toca posar-m'hos "les piles" una vegada més. Sé que ens costa fer feinetes a casa però hem d'intentar fer un esforç per no oblidar tot el que havíem après. Val la pena, no?
 Aprofitant que aquesta setmana és Sant Jordí, he preparat totes les activitats centrades amb aquesta temàtica. Esper que vos agradin i que les fesseu amb molta il.lusió.
Com sempre, deixo que cada família s'organitzi els dies com pugui. El que importa és anar fent un poc cada dia i un poc de cada assignatura (sobretot de català i mates). Per favor, recordau enviar-me les feines així com les aneu fent i no esperar a enviar-m'ho tot junt. Recordar-vos també a posar a cada mail, l'assignatura i nom de l'alumne.

Estau preparats per entrar a un  món de cavallers, princeses, dracs i roses?


LLENGUA

- Comprensió lectora "La llegenda de Sant Jordí" (PDF AQUÍ)

- Expressió escrita: Ordena la llegenda i escriu el que passa ( (pdf aquí)

- Consciència fonològica: Esbrina el poema de Sant Jordi i copia'l de nou intentant fer bona lletra (Pdf aquí)


MATES :

-Problemes de dracs i roses (Pdf aquí)

-Llibre pàgina 109.

-Full de Càlcul (Pdf aquí)

-joc "Cercam el número secret"( model joc i instruccions aquí): Es tracta d'un joc que té moltes possibilitats i vos recoman jugar-hi almenys 3 vegades a la setmana un cop fet. Vos durà un poc de preparació però després vos servirà per tot el confinament. Entre totes les possibilitats que té  també hi  podreu fer sumes i restes amb els números que teniu. Vos anim a preparar-ho i a jugar-hi. Enviau-me alguna foto jugant. M'encantarà veure-vos! No és obligatori, sempre es pot fer el mateix de manera tradicional sense el joc però val la pena.

LENGUA

-Expresión escrita: Describe a tu personaje favorito de la leyenda (Pdf aquí)

ENGLISH

- Listen to the story and do the crossword:( Pdf here)

MÚSICA

Dijous és Sant Jordi i aquí teniu la cançó de Sant Jordi i una fitxa ben guapa per emplenar. Si no podeu imprimir la fitxapodeu copiar la cançó i fer el dibuix a un full. Ho podeu enviar divendres. Pensau a posar a l'assumpte: tasca de música - nom alumne/a . Si tens ganes de cantar més cançons relacionades amb Sant Jordi, ves al bloc de Recursos Musicals i en l'apartat de cançons en trobaràs un bon grapat.

ART 
Elegiu una de les 2 propostes:

a) Fer un punt de llibre original i regalar-ho a algú el dia de Sant Jordí (dijous)Punts de llibre especial Sant Jordi - totnens   Punts de llibre especial Sant Jordi - totnens

b) Fer una rosa amb el material que volgueu i penjar-la per decorar els balcons dijous (proposta que ja va donar la biblioteca).
Cinc idees originals per fer una rosa de Sant Jordi a mà | Canal ...   Manualidades Naollun (@ManualidadesNao) | Twitter

Enviau-me una foto!

ED. FÍSICA
Vos deix aquí una serie de jocs que podeu posar en pràctica amb els germans o pares que poden ser divertits i al mateix temps feis un poc d'exercici. Que cada un posi en pràctica aquells que poden fer ja que n'hi ha que no se podran dur a terme. Tot dependrà de l'espai que tengui cada un a casa seva. 


https://drive.google.com/file/d/1Zxnzpl41JpisKF9BrcVRfZV3T3vnLndf/view

RECURSOS EXTRES:

Aquells que teniu ganes de més, vos deixo algunes activitats extres per fer (totalment opcionals). 

- Memory de Sant Jordí( Pdf aquí)

-Mandala Sant Jordí ( Pdf aquí)

-Vídeo del drac de Komodo( aquí)


ESPER QUE DISFRUTEU AMB LES ACTIVITATS!

 FELIÇ SETMANA DE SANT JORDI A TOTS!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.