2n EP - L'Assumpció

dilluns, 27 d’abril del 2020

SETMANA 27-3 D'ABRIL

Bon dia famílies,

Començam nova setmana amb un poquet més d'il.lusió. A la fi, ja podem sortir a passejar un poquet!! Tots en tenim moltes ganes! Segur que després d'un passeig tendrem més ganes de fer feinetes. Ja veureu!
Aquesta setmana és més curteta ja que el divendres 1r de maig és festa.
Ànims!!

Recordar-vos que per favor, m'envieu els correus separats per assignatures, en un sol correu. Ens ajuda a les mestres a poder dur un millor registre. També seria d'ajuda enviar el correu així com anau acaban cada tasca i no esperar a final de setmana ja que se'ns acumula molta feina al cap de setmana. Les feinetes estan pensades per fer-se entre setmana i descansar el cap de setmana. Hem d'intentar fer les feinetes durant la setmana que toca així també no anau acumulant vosaltres.  

BONA SETMANA A TOTS!!


MATES: 

-       joc de la setmana anterior:  Seguiu jugant al joc que preparàreu la setmana passada per no oblidar els conceptes de: menor i major, entre, posterior, anterior, unitat, decena i centena,  reconeixement dels nombres……. 
-       Càlcul mental: recordau els ràpids que feiem a l'escola? Es tractava d'intentar fer el màxim de sumes/restes en 2 minuts. Recordau que si ens equivocàvem, ho havíem de ratllar i tornar a escriure. Podeu començar per on volgueu. Sé que cada nin anava a un ritme diferent, però amb les circumstàncies que tenim ho haurem de fer tots començant per aquest nivell. Enviau-me els resultats(PDF aquí)
-      Llibre: página 110, 111 (pensau a col·locar la desena que portau al lloc de les desenes).
-   Sèries numériques(PDF aquí) 

LLENGUA:
-  Comprensió lectora: Aprofitant que la setmana passada era Sant Jordi, hem preparat una comprensió lectora d'un llibre de la biblio de Binissalem(PDF aquí)
- Llibre pàgina 130 i 131. Lletra B/V. Qui vulgui seguir practicantjugant podeu fer aquests jocs interactiusJoc paraules lletra B  i paraules V baixa.

LENGUA: 

-Expresión escrita: Aprovechamos que la semana pasada fue el día del libro para preparaos una actividad para hacer con vuestros libros preferidos que tenéis por casa. Espero que os guste(PDF aquí)

PROJECTE NATURALS: 

Començarem un nou projecte que anomenarem:
"CONTRA EL VIRUS, MENJAR SALUDABLE". Aprofitarem la situació actual que vivim per aprendre continguts relacionats amb l'alimentació i la salut. Què podem fer per "guanyar" al virus"? (PDF aquí)

ENGLISH,MY BEDROOM:
No adelantarem contingut difícil, pero anirem avançant vocabulary per tenir més bagatge el curs següent. El que aprenguem, benvigut sigui i el que no, no passa res perquè es tornarà a veure el curs següent.
 - Listen to the new vocabulary and songs ((vídeo song and vocabulary  ) (My room song). Podeu mirar el llibre "pupil's book" pàgina 28 per veure el vocabulari per escrit. 

- Si voleu aprendre el vocabulari jugant, aquí teniu jocs interactius: (interactive games)

  Flashcards to play Bingo:Es tracta de retallar cada flashcard i escriure el nom al darrera de cada dibuix (mirant llibre pàg. 28). Les podeu guardar dintre d’un sobre i anirem afegint poc a poc vocabulari perquè pogueu jugar a bingo com ho feiem a l’escola. (Flashcards here)

SOCIALS
Aquesta setmana, la tasca serà online. Segueix les passes que et pos a continuació: 

- Entra a "Anayadigitalseguint les següents instruccions. 

 - L'usuari i contrassenya que has d'introduir és: matrelcat2. 

- Una vegada entrispodràs accedir a: "mis libros digitales" i a "mis recursos" . Tria "Mis libros digitales" (socials) - Clica damunt el llibre i pitja el núm.5. Aquí pots fer les activitats interactives sobre orientació. (Les 3 primeres) i les pàg.80 i 81 del llibre. Si t'animes pots montar un joc a algun membre de la família donant pistes d'orientació.
 
MÚSICA

Aquesta setmana et propòs escoltar la cançó "hallelujah" del grup Pentatonix cantada a capel.la. Saps què
vol dir cantar a capel.la? Has sentit algun instrument? Idò sí, només hi ha un instrument que sona que és la veu
humana, encara que paresqui que hi ha altres instruments que sonen. Els diferents cantaires sons d'instruments.

E.F: 
Nins i nines  per aquesta setmana i la pròxima vos pos de feina, aprendre un ball. Aquí vos deixaré uns enllaços on podeu agafar idees o podeu fer el mateix. La durada no ha de superar 1 min. Podeu canviar la música i posar de la vostra imaginació. L'entrega es farà mitjançant un vídeo que em podeu entregar lo més tard el divendres 8 de maig. Esper que passeu una bona estona. Si teniu germans o pares i mares que es volen afegir al vostre ball, serà perfecte.

Ànims i a ballar.

QUI EN VOL MÉS? (PROPOSTES EXTRES. OPCIONALS):

- Una d'acudits!!
ACERTIJO MATEMÁTICO: pasatiempos, enigmas con operaciones ...

- Adivina el número que toca:



Acertijo sobre series de números


T'agraden els Sudokus?  A cada quadrat hi ha d'haver els mateixos colors. Pinta els colors que falten. Començam per un facilet.
Sudoku con fichas de colores Lego Duplo para niños a partir de 3 años. Nivel 1 de 10. #sudoku #sudokucolores #sudokucolours #sudokulego #lego #educación #education #aprenderjugando #playandlearn #pasatiempos #puzzlegames


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.