2n EP - L'Assumpció

dilluns, 23 de març del 2020

TASCA SETMANA 23-27 MARÇ

Hola nin i nines,
Com estau tots? Vos enviam la tasca d'aquesta setmana. Organitzau-vos per anar fent un poquet cada dia sense haver de deixar-ho tot per al darrer dia.
Recordau llegir també un poc cada dia alternant amb el llibre de català i el de castellà que tots teniu a casa. La setmana següent publicaré l'activitat a fer amb el llibre "Feliz Feroz". De moment disfrutau de la lectura.
Els enllaços que vos vaig publicar la setmana passada són molt interessants (sobretot de mates i anglès) i val la pena que els mireu. És una manera més divertida de fer tasca però igual d'important. Mirau-los i ja veureu.

MATES:

- Acabar les fotocòpies que portàreu a casa (alguns ja les heu fet totes).

- Llibre: pàg 104-105

- Resolució de problemes: full (PDF aquí).
Et veus capaç d'inventar un problema semblant al que t'he proposat al full? ( activitat per aquells més coratguts i que tenguin temps. No és obligatori).

SUGERÈNCIES:
Enllaços per fer matemàtiques online molt interessants: 

Cada dia tengueu un momentet (podria ser un bon començament de dia) podeu practicar de contar endavant de 2 en 2, de 5 en 5, cap enrera…… partint del 400 o 500. Feu-ho en moviment com ho feim a l’escola, recordau què divertit era? (pujant i baixant per als de 2 en 2) i movent les cames cap a un costat i l’altre ( de 5 en 5), cap enrera anavèm caminant cap enrera. Animau als pares a fer-ho amb vosaltres. També podeu jugar amb una pilota a sumar o restar (heu de dir una suma o resta i  passar-ho al del costat perquè ho resolgui). Fes-ho jugant i amb ganes!! 

LLENGUA:

- Comprensió lectora: Llibre pàg.119-125

- Ara més que mai té sentit fer l’experiment de l’arc de Sant Martí: seguiu les passes i fes-ne un (pàg. 123). És una activitat opcional. Podeu afegir a la part de dalt del full la frase: “TOT ANIRÀ BÉ”. 


- Ordenar frases ((full PDF aquí)
Podeu jugar al següent: escriviu frases llargues. Retallau cada paraula i desordenau-la. Els vostres pares han d'endevinar la frase. Els pares també ho poden preparar per vosaltres.

- Envia una foto del teu millor moment de la setmana amb una petita frase. Els a penjarem al bloc perquè vos vegeu tots. Serà molt divertit!

LENGUA

- Libro página 70. Inventa tú una adivinanza cortita y haz un dibujo.
- Expresión escrita: Haz una receta riquísima. Ordena la receta de una Pizza y elabora tu propia receta siguiendo los pasos dados Actividad PDF aquí). Tienes un ejemplo de receta en el libro página 67. ¿PREPARADO PARA SER EL CHEF DE CASA POR UN DÍA?


PROJECTE NATURALS:

Protegim la natura (pàg. 37 i 38 juntament amb la fitxa del sobre: "analito un problema")

ENGLISH:

 - Fer full "Guess Who"(Full PDF aquí)
- Fer full " Clown face" (full PDF aquí)
 pares per recordar les parts del cos: http://learnenglishkids.britishcouncil.org.cn/songs/the-hokey-cokey

SUGERÈNCIES:
Seguiu mirant els enllaços de la setmana passada: 
A dintre d'aquest enllaços, es pot practicar les següents activitats: 
- App del nostre llibre en anglès: https://quickmindsapps.es/


ART:
Continuam amb el dibuix de la primavera. L’haureu d’entregar quan torni a començar l’escola.

MÚSICA:
* Música: Aquí teniu un vídeo de percussió ben animat ara que ja és primavera. Anima't a fer música amb família amb estris de cuina!
Activitat 1: Amb Vals de les flors- Txaikovsky fixa't que hi ha tres colors de flors. Assignau-vos un color per a cada persona. Si només sou dos o un, no passa res; interpretau-ho els que sigueu.
Flor vermella: Pica amb una olla i un collerot de fusta com si tocassis un pandero.
Flor blava: Pica amb dos cullerots de fusta, com si fossin els pals o claves.
Flor groga: Pica amb una cullereta de cafè i un tassó com si fos un triangle.
Fareu un bon concert!
Activitat 2: Escolta    La Primavera- A.Vivaldi  i en acabar fes un dibuix o el teu arc de Sant Martí. Escriu-hi una frase que ens animi a tots i el pots penjar a la finestra de casa. Segur que quedarà ben guapo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.