2n EP - L'Assumpció

dilluns, 21 de novembre del 2022

Robi, què...Robines! L'estimes?

 Aquesta ha estat la nostra primera situació d'aprenentatge. On hem descobert que a Binissalem hi ha molts de llocs que reben el nom de ROBINES: Un quadre de la Mare de Déu de Robines, un conte " El vermadoret de Robines", CEIP Robnies, Restaurant Robines, Església Santa Maria de Robines, carrer Robnies, papereria Robines, Gràfiques Robines, radio Robines, cristaleria Robines...

I què vol dir això de Robines?

Ho vam anar a demanar! I demanant demanat, descobrírem que Robines era el nom que rebia Binissalem fa molts d'anys. 






I parlant de coses antigues, hem treballat la llegenda de la POTA DEL REI, amb la que hem conegut la figura de Jaume I, el conqueridor i amb la que hem treballat la comprensió lectora i oral.

A més hem vist, les diferències entre pobles i ciutats amb una rutina de pensament! I ens n'hem adonat de que vivim a un poble! 







També hem après una poesia titulada EL MEU POBLE amb la que hem treballat la lecto-escriptura, la rima i les parts dels poemes: versos i estrofes. Hem aprofitat també, per dibuixar un racó del nostre poble.







Hem après com s'organitza un poble: serveis públics, edificis públics, el batle, els regidors...

A més, hem après moltes coses sobre els senyals de circulació i quines coses hem de fer per evitar accidents! Va venir en Miquel, el policia, i ens ho va explicar molt bé. Després anàrem a fer una volteta per reconèixer senyals i practicar com ens hem de moure pels carrers.


















Finalment, preparàrem una entrevista per fer al batle.

Aquí ens teniu fent una pluja d'idees de possibles preguntes.




Visitàrem l'ajuntament i la sala de plens ons ens explicàren moltes coses interessants i on li férem l'entrevista a n'en Víctor Martí Vallès, batle de Binissalem.




























I sí, estimam Robines! estimam Binissalem! 💕


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.