2n EP - L'Assumpció

diumenge, 21 de novembre del 2021

Binissalem, el nostre poble

 Durant diverses setmanes hem estat aprenent coses sobre el nostre poble: les seves festes, els seus menjars típics, monuments importants...però també hem après com funciona el poble, els serveis que ofereix, els edificis públics que hi ha, els noms dels carrers, barris, les seves normes de circulació ... i què podem fer per conservar-lo!

Anàrem a fer una volta per reconèixer diferents senyals de tràfic i veure si eren informatives, d'obligació, de prohibició o perill.






També ens aturàrem a la plaça per contemplar i més tard dibuixar un dels edificis més emblemàtics: la nostra església amb el seu campanar i els monuments que hi trobam devora: els pagesos i el picapedrer.







Aquí ens teniu preparant l'entrevista que faríem al batle, primer de tot férem una pluja d'idees de possibles preguntes i després llevàrem les repetides i triàrem les que ens van agradar més.




Dins la sala de plens, el batle, Víctor Martí Vallès ens va rebre i ens va explicar moltes coses!



Aquí, com autèntics regidors i regidores férem l'entrevista al batle.


Na Francisca va ser la secretària, apuntant les respostes, i com a bona secretària es va asseura al lloc corresponent.





En acabar l'entrevista, vàrem mirar totes les fotos de totes les persones que han estat batles a Binissalem i sabeu de què ens adonàrem? Idò de que no hi havia cap dona!!!! A mem qui serà la futura primera batlesa de Binissalem? Per ventura...una de noltros!!!


I aquí, foto final a l'escala de l'ajuntament.


Hem après moltes coses però sobretot, a estimar un poc més el nostre poble!


WE 💙 BINI!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.