2n EP - L'Assumpció

dijous, 18 d’abril del 2019

Jornades culturals "L'aigua és vida"- 1r i 2n dia

L'AIGUA ÉS VIDA, aquest és el lema de les nostres jornades culturals. Uns dies on hem après moltes coses i ens ho hem passat molt bé!

PRIMER DIA 
Anàrem fins a Can Arabí, on després de la caminada, berenàrem i jugàrem a amagar, a enfilar-nos, a fer massatges... Allà, en Lluís Matarín, ens va mostrar la planta potabilitzadora de l'aigua de Binissalem i ens va explicar moltes coses: d'on ve l'aigua que tenim a casa, com la potabilitzen, com arriba a casa,... fou molt interessant i com que noltros hem après moltes coses sobre l'aigua escoltàrem amb molta atenció, participàrem i férem preguntes ben interessants!
El dia ens acompanyà i la jornada fou molt agradable.





 





















SEGON DIA


Durant el matí els alumnes de 1r, 2n i 4t explicàrem moltes coses sobre l'aigua i en férem una exposició als vidres del gimnàs. 
















Després, en grup cooperatiu, elaboràrem unes gotes on hi escrivírem uns versos sobre quines coses podem fer per estalviar aigua i hi férem un dibuixet.








Durant l'horabaixa, escoltàrem el conte de la FADA ESPAVITLLADA, passàrem per davall el seu mocador màgic ple d'energia per fer-nos uns bons estalviadors d'aigua;  pintàrem amb gel de colors uns quadres preciosos amb els que comprovàrem com quan mesclam colors primaris n'obtenim molts altres i acabàrem amb una sessió de relaxació on escoltàrem aigua que gotejava, pluja, ones, aixetes obertes... en definitiva, un capvespre de creativitat i imaginació!


 









































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.